Logo da.boatexistence.com

Hvorfor kilowatt-timer og ikke joule?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor kilowatt-timer og ikke joule?
Hvorfor kilowatt-timer og ikke joule?

Video: Hvorfor kilowatt-timer og ikke joule?

Video: Hvorfor kilowatt-timer og ikke joule?
Video: Car CAMPING in EV - HUGE Tent - Pizza 2024, Juli
Anonim

Mens joule er SI-basisenheden for energi, når vi taler i den virkelige verden, bruger vi ofte kilowatt-time (kWh) i stedet for. Dette skyldes kendsgerningen, at en joule er en ekstrem lille mængde energi For at sætte perspektiv på, hvor lille en joule er, har en liter benzin 31.536.000 joule energi i det.

Hvorfor bruger folk kWh i stedet for joule?

Husk at energi måles i joule – hvilket er brugen af en watt i et sekund. … Så de opfandt en helt ny energiforanst altning i stedet for. En kilowatt-time er brugen af 1000 watt i 1 time, eller rettere sagt 1000 joule/sekund i 3600 sekunder eller rettere sagt 3,6 mega joule.

Hvorfor måles elektricitet i kilowatt-timer?

Kilowatttimer (kWh) er de enheder, som elforbruget primært måles i - det er det, du ser på din elregning. Grunden til, at denne enhed bruges til at måle dit forbrug i stedet for kilowatt alene, er fordi kWh er en måling af den absolutte strømforbrug over tid.

Hvorfor er det kWh og ikke kWh?

En kilowatt-time (kWh) og en kilowatt (kW) lyder måske som det samme, men de er ikke helt tomat-tomahto. Selvom begge er indbyrdes forbundne måleenheder, er den vigtige forskel mellem kWh og kW, at a kWh afspejler den samlede mængde elektricitet, der bruges, hvorimod en kW afspejler elforbrugshastigheden.

Hvor mange kW er en joule?

Watt er defineret som 1 Watt=1 Joule pr. sekund (1W=1 J/s), hvilket betyder, at 1 kW=1000 J/s.

Anbefalede: