Logo da.boatexistence.com

Kan en toto-vaskemaskine gå på ethvert toilet?

Indholdsfortegnelse:

Kan en toto-vaskemaskine gå på ethvert toilet?
Kan en toto-vaskemaskine gå på ethvert toilet?

Video: Kan en toto-vaskemaskine gå på ethvert toilet?

Video: Kan en toto-vaskemaskine gå på ethvert toilet?
Video: 11 ОСОБЕННОСТЕЙ ТУРЕЦКИХ МУЖЧИН // Секреты счастливых отношений с мужем - турком / Турецкие мужчины 2024, Kan
Anonim

WASHLET® (spraysæde) Vi har forberedt WASHLET® med forskellige designs og forskellige funktioner. WASHLET® kan også fastgøres til eksisterende toiletter.

Kan Toto Washlet installeres på ethvert toilet?

TOTO S550e Washlet er et ultra high-end, luksus bidetsæde fra TOTO. Det er et vidunderligt produkt, men det er ikke kompatibelt med alle toiletter. Derfor, før du foretager dit køb, vil du gerne sikre dig, at det passer til dit særlige toiletdesign.

Er Toto Washlet kompatibel med Kohler toilet?

Vi kan bekræfte, at Alpha JX bidet toiletsædet, TOTO s550e washlet og TOTO s500e washlet alle passer på Kohler San Souci.

Hvad er forskellen mellem Toto Washlet og washlet+?

Du har måske bemærket, at modelnumrene på TOTOs WASHLET bidetsæder er de samme som deres WASHLET+ bidetsæder Men selvom de fungerer ens, er de ikke udskiftelige! … Bemærk, at du altid kan installere et bidetsæde uden WASHLET+ på et WASHLET+ toilet, men ledningerne og slangerne forbliver synlige.

Kan du sætte et bidet på et toilet?

Bidet-toiletsæder er designet til at blive installeret af alle, der kræves ingen specielle færdigheder. Denne type bidet fastgøres direkte til dit eksisterende toilet, så du behøver ikke engang at bekymre dig om nyt VVS.

Anbefalede: