Logo da.boatexistence.com

Sæter du udtryk i kursiv?

Indholdsfortegnelse:

Sæter du udtryk i kursiv?
Sæter du udtryk i kursiv?

Video: Sæter du udtryk i kursiv?

Video: Sæter du udtryk i kursiv?
Video: 12 words and expressions Italians use to say "yes" (IT, FR, AR SUB) 2024, Kan
Anonim

Brug kursiv til det første tilfælde af et nyt eller teknisk udtryk, et nøgleudtryk eller en etiket. Sæt ikke kursiv på de efterfølgende forekomster af nye eller tekniske udtryk eller nøgleudtryk.

Kuriverer du termer i MLA?

MLA Style Center

MLA-stilen fraråder brugen af kursiv i akademisk prosa for at understrege eller pege, fordi de er unødvendige - oftest de usminkede ord gør jobbet uden typografisk hjælp.

Sæter du søgeord i kursiv i APA?

Søgeord: skal være kursiv efterfulgt af et mellemrum. Ordene i sig selv skal ikke kursiveres. Du kan se et eksempel under abstraktet i dette APA Style-eksempelpapir.

Skal termer sættes i anførselstegn?

Anførselstegn omkring enkelte ord kan lejlighedsvis bruges til at fremhæve, men kun når man citerer et ord eller udtryk, som en anden har brugt. … Hvis et ord skal fremhæves, men ikke bliver citeret, bør du undgå at sætte ordet i anførselstegn og bruge kursiv i stedet.

Hvilke ord er norm alt i kursiv?

Generelt kursiverer vi titlerne på ting, der kan stå af sig selv. Således skelner vi mellem titlerne på romaner og tidsskrifter, f.eks. og titlerne på digte, noveller, artikler og episoder (til tv-shows). Titlerne på disse kortere stykker ville være omgivet af dobbelte anførselstegn.

Anbefalede: