Logo da.boatexistence.com

Sæter du laissez-faire i kursiv?

Indholdsfortegnelse:

Sæter du laissez-faire i kursiv?
Sæter du laissez-faire i kursiv?

Video: Sæter du laissez-faire i kursiv?

Video: Sæter du laissez-faire i kursiv?
Video: 17. Carthage - Empire of the Phoenicians 2024, Kan
Anonim

Stavemåderne laissez-faire og laisser-faire (britisk) er begge bindestreg, uanset om udtrykket bruges som et adjektiv eller som et substantiv. Laissez-faire og laisser-faire kræver ikke længere kursiv på engelsk.

Bruger du laissez-faire med store bogstaver?

Sæt ikke koordinerende konjunktioner med stort(og, men, så, eller, heller ikke, endnu, for). Kursivere ord fra andre sprog: arigato, feng shui, dolce, que pasa? Sæt ikke ord i kursiv, der er blevet en del af engelsk: bourgeois, pasta, laissez-faire, dagpenge, for eksempel.

Er det laissez-faire eller laissez-faire?

Laissez-faire, (fransk: "allow to do") politik med minimal statslig indblanding i enkeltpersoners og samfundets økonomiske anliggender.

Hvordan vil du beskrive laissez-faire?

Drivprincippet bag laissez-faire, et fransk udtryk, der oversættes til "lad være i fred" (bogstaveligt t alt "lad dig gøre"), er, at jo mindre regeringen er involveret i økonomien, jo bedre stillet vil forretningen være, og i forlængelse heraf, samfundet som helhed.

Hvad er laissez-faire med dine egne ord?

Definitionen af laissez faire er teorien om, at regeringer skal have en meget minimal regulering af handel, eller at folk skal være i stand til at gøre, hvad de vil uden indblanding Et eksempel på laissez fair er den økonomiske politik, som føres af kapitalistiske lande.

Anbefalede: