Logo da.boatexistence.com

Nåede ayanokoji klasse a?

Indholdsfortegnelse:

Nåede ayanokoji klasse a?
Nåede ayanokoji klasse a?

Video: Nåede ayanokoji klasse a?

Video: Nåede ayanokoji klasse a?
Video: Classroom of The Elite react to Ayanokoji [Full Part] || COTE (RU | ENG) 2024, Kan
Anonim

Intellektuelle evner Han er endnu mere intelligent end Suzune Horikita, som har de højeste score i sin klasse, og som senere ville tvinge ham til at hjælpe hende med at nå A- Class.

Når horikita klasse A?

På trods af hendes akademiske evner blev hun placeret i D-klasse på grund af hendes manglende evne til at arbejde sammen med andre. Ikke desto mindre hun stræber efter A-klasse og vil gøre alt for at nå dette mål.

Hvem er vild med Ayanokoji?

Kei Karuizawa I de lette romaner er det vist, at Karuizawa er blevet forelsket i Ayanokoji. Det bedste er, at Ayanokoji også ser ud til at være ret tæt på hende. Vil du ikke vide, hvad der sker med disse uudt alte følelser? Vent til sæson 2.

Kommer Ayanokoji ind i a-klassen?

Kiyotaka Ayanokouji er hovedpersonen i Yōkoso Jitsuryoku Shijō Shugi no Kyōshitsu e anime og lette romaner. Kiyotaka er førsteårselev på Advanced Nurturing High School. Efter optagelsesprøven, hvor han opnåede præcis 50 point i hvert fag, blev han placeret i D-klasse

Elsker Ayanokoji virkelig Kei?

I bind 11.5 ser Kei Kiyotaka og Hiyori Shiina gå på date og bliver jaloux. Hun er også jaloux over, at Kiyotaka har samme hobby som Hiyori. I epilogen til bind 11.5 erklærer Kiyotaka sin kærlighed til hende, og hun accepterer.

Anbefalede: