Logo da.boatexistence.com

Hvorfor spiser jøder ikke svinekød?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor spiser jøder ikke svinekød?
Hvorfor spiser jøder ikke svinekød?

Video: Hvorfor spiser jøder ikke svinekød?

Video: Hvorfor spiser jøder ikke svinekød?
Video: Langt fra Las Vegas - Hvorfor spiser muslimer ikke svinekød? 2024, Kan
Anonim

» Ordet kosher, der bogstaveligt betyder "ren" eller "ren", refererer til mad, der er blevet tilberedt i overensstemmelse med jødiske regler og ritualer, så det kan spises af religiøse jøder. » Fordi toraen kun tillader at spise dyr, der både tygger deres drøvling og har kløvede klove, er svinekød forbudt

Hvorfor betragtes svinekød som urent?

De godkendte dyr "tygger drøv", hvilket er en anden måde at sige, at de er drøvtyggere, der spiser græs. Grise "tygger ikke drøvlingen", fordi de har enkle indvolde, ude af stand til at fordøje cellulose. … Grise var urene fordi de spiste snavs Jøderne var ikke alene om denne fordom.

Hvilke religioner spiser ikke svinekød?

Muslimerne spiser ikke svinekød. Buddhisterne er vegetarer, og jainerne er strenge veganere, der ikke engang vil røre ved rodfrugter på grund af den skade, det gør på planterne.

Hvorfor spiser muslimer ikke gris?

Koranen nævnte, at Allah forbyder at spise svinekød, fordi det er en SYND og en UFULDIGHED (Rijss).

Hvorfor må muslimer ikke røre ved hunde?

Traditionelt betragtes hunde som haram, eller forbudte, i islam, da de betragtes som beskidte. Men mens konservative går ind for fuldstændig undgåelse, siger moderate blot, at muslimer må ikke røre ved dyrets slimhinder - såsom næse eller mund - som anses for at være særligt urene.

Anbefalede: