Logo da.boatexistence.com

Ville en tyr og en kræftsygdom være et godt par?

Indholdsfortegnelse:

Ville en tyr og en kræftsygdom være et godt par?
Ville en tyr og en kræftsygdom være et godt par?

Video: Ville en tyr og en kræftsygdom være et godt par?

Video: Ville en tyr og en kræftsygdom være et godt par?
Video: Lærke - Vi skal ikke være kærester 2024, Kan
Anonim

“ Tyr og kræft er ekstremt kompatible,” fortæller astrolog Clarisse Monahan til Bustle. Taurus sætter pris på pålidelighed og konsistens i forhold, og Cancer er bestemt en loyal og kærlig partner. Tyren er et fast jordtegn og hjælper følsom kræft med at åbne sig ret nemt.

Er Tyren og Kræften et dårligt match?

Taurus stædighed og kræftens humør kan være en ganske eksplosiv kombination Hvis det bliver hårdt, bliver det en hård kamp op ad bakke med disse to. Og det er ikke deres egen skyld. Tyren kan stikke hovedet i sandet, når det er tid til at sætte foden ned.

Er Tyren og Kræften gode i sengen?

Tyren og Kræften har stærk seksuel kompatibilitet: de er stærke, men alligevel ømme, forelskede og hengivne i soveværelset. En Taurus-elsker er sensuel, og en Cancer-elsker har brug for følelsesmæssig nærhed, så når de mødes, flyder gnister. … Og Kræften er i harmoni med deres følelser. Så dette kan være et stærkt kærlighedsmatch.

Hvorfor er kræft så tiltrukket af Tyren?

Kræften ønsker at forstå alle nuancer af Tyrens personlighed og vil få Tyren til at føle sig som det vigtigste i hans eller hendes liv… og forventer at modtage det samme tilbage! Begge disse mennesker er meget stærke i kategorien huslige impulser, og de vil bruge meget tid og kræfter på deres hjem og børn.

Er kræft tiltrukket af Tyren?

“ Taurus og Cancer er ekstremt kompatible,” fortæller astrolog Clarisse Monahan til Bustle. Taurus værdsætter pålidelighed og konsistens i forhold, og Cancer er bestemt en loyal og kærlig partner. Tyren er et fast jordtegn og hjælper følsom kræft med at åbne sig ret nemt.

Anbefalede: