Logo da.boatexistence.com

Kan du køre en sur ron på vejen?

Indholdsfortegnelse:

Kan du køre en sur ron på vejen?
Kan du køre en sur ron på vejen?

Video: Kan du køre en sur ron på vejen?

Video: Kan du køre en sur ron på vejen?
Video: Sur-Ron elektrisk køreglæde. Sjov enduro, off-road, freestyle, på vejen, i skov, på mark. 2024, Kan
Anonim

Sur-Ron er ikke gadelovlig Den er udelukkende til off-road-brug og bør kun bruges, hvor det er tilladt. Der er i øjeblikket ingen måde at registrere cyklen hos staten som enten en elektrisk pedalcykel, som knallert eller motorcykel. … Dette inkluderer alle e-mountainbikes, vi sælger fra mærker som Haibike, Bulls og CUBE.

Er Sur Ron-vejen lovlig?

Sur-Ron kommer i to afskygninger - Off road og lovlig vej. Da dette er den vejlovlige version, er den begrænset til 30 mph for at overholde kategori L1e for knallerter. Okay, så den har ikke den højeste tophastighed, men den er meget hurtig nok til at sprænge rundt i byen og lejlighedsvis lidt off-road sjov!

Har du brug for et kørekort for at køre en sur Ron?

Den skal have pedaler, og dens motor bør ikke drive cyklen frem, når den først når hastigheder på 15,5 mph. Hvis det ikke er en EAPC og drives uden at træde i pedalerne, vil det blive klassificeret som en motorcykel eller knallert. Som et resultat heraf skal du bruge et kørekort for at køre et, og det skal også være registreret, beskattet og forsikret.

Er en Surron-gade lovlig?

Sur-Ron Storm – Legal elektrisk vejcykel i fuld størrelse. Road Legal-versionen leveres også komplet med ABS. … Det er en elcykel i fuld størrelse med enorm kraft og det bedste forhold mellem kraft og vægt i sin klasse.

Er Surron el-cykelvej lovlig?

Specifikation. Certifikater Lovlig vej: Yes Elektrisk knallert (L1e), som kræver den relevante kørekortregistrering, forsikring og vejafgift (i øjeblikket gratis på elektriske køretøjer) med en tophastighed på 30 MPH.

Anbefalede: