Logo da.boatexistence.com

Skal el-scootere være på vejen?

Indholdsfortegnelse:

Skal el-scootere være på vejen?
Skal el-scootere være på vejen?

Video: Skal el-scootere være på vejen?

Video: Skal el-scootere være på vejen?
Video: TUNER EL'LØBEHJUL MED STAGE 3// HVAD ER TOPFARTEN? 2024, April
Anonim

De fleste elektriske scootere er (eller burde være) udstyret med forlygter, baglygter og bremselygter for udsyn. Scootere har også typisk horn eller klokker, der kan advare andre, men disse vil ikke blive hørt af chauffører, så scooter ryttere bør ikke stole på dem i biltrafik

Kan elektriske scootere køre på vejen?

Privatejede e-scootere, som er almindeligt tilgængelige at købe online, er ulovlige at bruge på offentlige veje, cykelstier og fortove. Det eneste sted, hvor en privat e-scooter kan bruges, er på privat grund, med tilladelse fra grundejeren.

Er politiet ligeglade med elektriske scootere?

Politiet siger de fjernede mere end 500 e-scootere fra Londons gader i sidste uge. Betjentene konfiskerede 507 af genstandene under "proaktive patruljer" i alle bydele. … Fordi e-scootere ikke altid har synlige røde baglygter, nummerplader eller signaleringsevne, kan de ikke bruges lovligt på veje.

Hvorfor er elektriske scootere ulovlige?

De er underlagt alle de samme lovkrav - MOT, skat, licenser og specifik konstruktion. Og så, fordi e-scootere ikke altid har synlige røde baglygter, nummerplader eller signaleringsevne, er det derfor, de kan ikke bruges lovligt på veje.

Hvad sker der, hvis du bliver fanget på en elektrisk scooter?

Hvis du bliver taget i at køre på en e-scooter uden forsikring, kan du modtage en bøde på stedet på £300 og seks strafpoint At køre uden kørekort kunne se du fik en bøde på op til £1.000 og givet point, har Metropolitan Police sagt. Der er en række byer, der i øjeblikket deltager i en prøveperiode på lejeordningen.

Anbefalede: