Logo da.boatexistence.com

I musik, hvad er et mellemspil?

Indholdsfortegnelse:

I musik, hvad er et mellemspil?
I musik, hvad er et mellemspil?

Video: I musik, hvad er et mellemspil?

Video: I musik, hvad er et mellemspil?
Video: Rasmus Seebach - Mellemspil (1) 2024, Juli
Anonim

1: en mellemliggende eller afbrydelsesperiode, mellemrum eller begivenhed: interval. 2: en musikalsk komposition indsat mellem delene af en længere komposition, et drama eller en gudstjeneste. 3: et norm alt kort simpelt skuespil eller dramatisk underholdning.

Hvad er mellemspillet i en sang?

I mange populære sange er et mellemspil en instrumental passage, der kommer mellem dele af teksten i en sang, som mellem et vers, den del af teksten, der fortæller historien, og et omkvæd, den gentagne passage, der forstærker sangens hovedidé.

Hvad er formålet med et mellemspil?

Et mellemspil, i sin mest grundlæggende definition, er "en mellemliggende eller forstyrrende periode, rum eller begivenhed." Teknisk set er et mellemspil ment for at forstyrre, tiltrække opmærksomhed eller give noget andet at fokusere på.

Hvad tæller som et mellemspil?

Et mellemspil er en kort periode, hvor en aktivitet eller situation stopper, og der sker noget andet. Det var et lykkeligt mellemspil i Kents' liv.

Hvad er et eksempel på et mellemspil?

Definitionen af et mellemspil er en pause i noget, såsom et skuespil, eller er et mellemliggende tidsrum mellem to andre ting. En pause mellem dit morgen- og eftermiddagsarbejde er et eksempel på et mellemspil. En pause mellem to akter af et skuespil er et eksempel på et mellemspil.

Anbefalede: