Logo da.boatexistence.com

Blev spinning out filmet ved Blue Mountain?

Indholdsfortegnelse:

Blev spinning out filmet ved Blue Mountain?
Blev spinning out filmet ved Blue Mountain?

Video: Blev spinning out filmet ved Blue Mountain?

Video: Blev spinning out filmet ved Blue Mountain?
Video: New Gay Movies Out Now | #lgbt 2024, Kan
Anonim

hvor er Spinning Out optaget? Blue Mountain Village er hovedcentret i det store Blue Mountain-skisportssted. Denne fodgængerlandsby, som tillader ski-in-lodges, blev brugt til at filme det meste af det ydre på Pinecrest Ski Resort of Spinning Out.

Hvor filmede de?

Den primære fotografering af serien fandt sted fra den 28. januar til den 16. maj 2019 i Toronto, Ontario.

Er der en Hawkley Idaho?

Ifølge Deadline bor Kat, Serena og deres mor Carol i Hawkley, Idaho, en arbejderklasseby som ikke ser ud til at være et rigtigt sted i den virkelige stat. … Men serien blev ikke filmet på Sun Valley Resort eller overhovedet i staten Idaho.

Vil spinning out have en sæson 2?

Som det er tilfældet med stort set alle originale Netflix-serier med manuskripter, endte den første sæson med nogle vigtige plotpunkter, der stadig var tilbage i luften, så det er klart, at en anden sæson kunne have været på bordet. Desværre, en måned efter den udkom, blev den uhøjtideligt afvist, som rapporteret af Deadline.

Ender Kat med Justin?

'Spinning Out' sæson 1 sluttede med Kat og Justins skøjtefremtid i luften. … Så meget gik ned i Spinning Out-finalen, men slutningen efterlod os alle på kanten af vores pladser. Kat og Justin var lige blevet forsonet og begav sig ud på isen for at begynde deres gratis skøjte.

Anbefalede: