Logo da.boatexistence.com

Hvad er et robust etui?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et robust etui?
Hvad er et robust etui?

Video: Hvad er et robust etui?

Video: Hvad er et robust etui?
Video: The Nomad Rugged Case, I WAS WRONG.... 2024, Kan
Anonim

Valg af et robust etui betyder norm alt, at du skal dække over dit håndsæts smukke farve og design Det er ikke tilfældet her, da den slanke, beskyttende skal lader dig se din telefon i al sin herlighed. Testet mod omkring 1.300 dråber, sagen er af militærkvalitet, der er stærk nok til op til 6 fods tumbling.

Hvad er en robust sag?

The Rugged Series Cases er ultra-stærke og klar til din aktive livsstil. Hvert etui leverer stødbeskyttelse, der overstiger militære standarder og er kompatibel med alt Rokform monteringstilbehør.

Er robuste etuier gode?

Protection er nøglen til gode robuste telefoncovers, men der er også masser af bonusfunktioner. Den tykkere konstruktion gør det nemmere for producenterne at tilføje ting som støtteben, så du kan streame dine yndlingsprogrammer. Du ser måske også et holdbart telefoncover som en måde at lette din paranoia på.

Hvad betyder robust beskyttelse?

Fra et brugerperspektiv er tablettens eller mobilenhedens evne til at fortsætte med at fungere under alle udsatte arbejdsforhold robust… En mobilenhed i et lager vil f.eks. falder ofte og kan blive udsat for meget støv, men det er usandsynligt, at det kommer ud for ekstreme temperaturer eller regn.

Hvad er det hårdeste telefoncover lavet?

Her er de mest robuste smartphonecovers, man kan købe for penge, både til Apple og til Android

  • Catalyst iPhone 11 Pro-cover. Hvis du leder efter seriøs faldbeskyttelse, er Catalyst svær at slå. …
  • Speck CandyShell Grip. …
  • OtterBox Defender Series. …
  • OtterBox Symmetry Series. …
  • Spigen Tough Armor. …
  • Speck Presidio Grip.

Anbefalede: