Logo da.boatexistence.com

Kan samtykke være et adjektiv?

Indholdsfortegnelse:

Kan samtykke være et adjektiv?
Kan samtykke være et adjektiv?

Video: Kan samtykke være et adjektiv?

Video: Kan samtykke være et adjektiv?
Video: Denne Video Kan Gætte Hvor Du Er! 2024, Kan
Anonim

Inkluderet nedenfor er past participium og presens participium former for verbet samtykke, som kan bruges som adjektiver i visse sammenhænge. At give samtykke; accepterer.

Hvilken type ord er samtykke?

Samtykke kan være et substantiv, der betyder aftale, som i Jeg giver mit samtykke, eller et udsagnsord, der betyder at acceptere eller give efter, som i Jeg samtykker til dine vilkår. Opstigning er et substantiv, der betyder handlingen at bevæge sig opad (stigende), en opadgående bevægelse eller opadgående bevægelse generelt.

Hvad er adjektivet for opstigning?

ascendant . Stiger, bevæger sig opad. Overgår eller kontrollerer.

Hvad er navneordsformen for samtykke?

samtykke. navneord. as· sent | / ə-ˈsent, a- / Definition af samtykke (indgang 2 af 2): en handling af at gå med til noget, især efter velovervejet overvejelse: en handling af samtykke: samtykke, enighed Hun gav sit samtykke til forslaget.

Hvad er forskellen mellem samtykke og samtykke?

Hvad er forskellen mellem samtykke og samtykke? Samtykke kan kun gives af personer, der har nået den lovlige samtykkealder (i USA er dette typisk 18 år). Samtykke er samtykke fra en person, der ikke er i stand til at give juridisk samtykke til at deltage i aktiviteten.

Anbefalede: