Hvad er et plenumskammer?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et plenumskammer?
Hvad er et plenumskammer?

Video: Hvad er et plenumskammer?

Video: Hvad er et plenumskammer?
Video: The Role of the AC Plenum 2024, Oktober
Anonim

Et plenumkammer er et hus under tryk, der indeholder en væske med positivt tryk. En af dens funktioner er at udligne presset for mere jævn fordeling og kompensere for uregelmæssig udbud eller efterspørgsel.

Hvor er plenumskammeret?

Plenumskammeret er et kammer placeret foran forruden, hvor lufttrykket er over atmosfærisk. Det giver en mængde luft, som trækkes ind i bilen fra kammeret gennem varmeren, klimaanlægget eller ventilationsåbningerne.

Hvad er meningen med et plenum?

Et plenumsrum er en del af en bygning, der kan lette luftcirkulationen til varme- og klimaanlæg ved at tilvejebringe veje til enten opvarmede/konditionerede eller returluftstrømme, norm alt kl. større end atmosfærisk tryk.

Hvad er et plenumpanel på en bil?

Pumlebakken er en del under motorhjelmen mod kabinen med hovedfunktionen at dræne vandet og den fugt, som din bil kan opsamle.

Hvad er meningen med plenumsystem?

I bygningskonstruktion er et plenum (udtales PLEH-nuhm, fra latin, der betyder fuld) et separat rum tilvejebragt for luftcirkulation til opvarmning, ventilation og aircondition (nogle gange omt alt som HVAC) og typisk anbragt i rummet mellem det strukturelle loft og et drop-down loft.

Anbefalede: