Logo da.boatexistence.com

Bor Rishi Sunak i yorkshire?

Indholdsfortegnelse:

Bor Rishi Sunak i yorkshire?
Bor Rishi Sunak i yorkshire?

Video: Bor Rishi Sunak i yorkshire?

Video: Bor Rishi Sunak i yorkshire?
Video: Rishi Sunak: UK PM's Yorkshire home draped in black fabric by Greenpeace protesters 2024, Kan
Anonim

Sunak og hans kone bor i landsbyen Kirby Sigston, tæt på Northallerton, North Yorkshire. De ejer også et hus i Kensington og en lejlighed i Santa Monica, Californien.

Hvor er Rishi Sunak House North Yorkshire?

Det konservative parlamentsmedlem for Richmond (Yorks), Rishi Sunak, siden 2020, Storbritanniens finansminister, bor i øjeblikket i Kirby Sigston samt 11 Downing Street.

Hvem bor på Kirby Sigston Manor?

Sunak og hans familie bor i en georgiansk herregård i landsbyen Kirby Sigston, nær Northallerton, med 12 hektar grund. De holder en overdådig havefest hver sommer og er involveret i det lokale liv. Kansleren er blevet fotograferet på vandring i de nærliggende Hambleton Hills.

Hvem er Patel UK?

Priti Sushil Patel (født 29. marts 1972) er en britisk politiker, der har fungeret som indenrigsminister siden 2019. Hun har tidligere været udenrigsminister for international udvikling fra 2016 til 2017. Medlem af det konservative parti, hun har været medlem af parlamentet (MP) for Witham siden 2010.

Hvilke kvalifikationer har Rishi Sunak?

Sunak blev født i Southampton af punjabi-hinduistiske forældre, der var emigreret fra Østafrika, og blev uddannet på Winchester College. Han studerede efterfølgende filosofi, politik og økonomi ved Lincoln College, Oxford, og fik senere en MBA fra Stanford University som Fulbright Scholar.

Anbefalede: