Logo da.boatexistence.com

Kan en gmc-kløft trække en autocamper?

Indholdsfortegnelse:

Kan en gmc-kløft trække en autocamper?
Kan en gmc-kløft trække en autocamper?

Video: Kan en gmc-kløft trække en autocamper?

Video: Kan en gmc-kløft trække en autocamper?
Video: KNOW YOUR LIMITS when towing any RV! GMC Can help! 2024, Kan
Anonim

Vi har lavet undersøgelsen og har dit svar. GMC Canyon har en annonceret trækkapacitet, der spænder fra 3.500 til 7.700 pund, hvilket betyder, at den er mere end i stand til at trække køretøjsudvidelser som rejsetrailere og campere.

Er en GMC Canyon god til bugsering?

Uanset om du er på vej til arbejdspladsen eller campingpladsen, vil du sætte pris på 2021 Canyons kraftfulde motormuligheder og imponerende bugseringskapacitet. … Den producerer 181 hestekræfter og et drejningsmoment på 369 pund-fod og gør det muligt for Canyon at bukker op til 7.700 pund.

Hvad kan en GMC Canyon trække?

Afhængigt af den drivlinje, du vælger, tilbyder 2021 GMC Canyon en maksimal bugseringskapacitet på 3.500 pund til 7.700 pund.

Hvor meget vægt kan en GMC Canyon trække?

Med op til 7, 700 pund maksimal bugseringskapacitet er 2019 GMC Canyon en lille pickup, du kan stole på til dine Bartow-behov.

Hvilken størrelse camper kan en GMC Canyon trække?

Vi har lavet undersøgelsen og har dit svar. GMC Canyon har en annonceret bugseringskapacitet, der spænder fra 3.500 til 7.700 pund, hvilket betyder, at den er mere end i stand til at trække køretøjsudvidelser som rejsetrailere og campere.

Anbefalede: