Logo da.boatexistence.com

Er der parakitter i london?

Indholdsfortegnelse:

Er der parakitter i london?
Er der parakitter i london?

Video: Er der parakitter i london?

Video: Er der parakitter i london?
Video: Посещение японского кафе совы/птичьего кафе🦉 | ТОРИНОЙРУ КАФЕ ЯНАКА 2024, Kan
Anonim

The Greater London-området er hjemsted for tusindvis af parakitter Populationen af vilde ringhalsede parakitter er vokset fra hundreder tilbage i 1980'erne til mere end 30.000 ifølge sidste optælling i 2012. … Parakittens indvirkning på lokale arter er stadig ikke fuldt ud forstået, og undersøgelser er i gang.

Hvorfor er der parakitter i London?

Befolkningen består af ringhalsede parakitter (Psittacula krameri), en ikke-vandrende fugleart hjemmehørende i Afrika og det indiske subkontinent. Oprindelsen af disse fugle er genstand for spekulationer, men de menes generelt at have avlet fra fugle, der er flygtet fra fangenskab

Hvor kan jeg se parakitter i London?

Der er flere i Richmond Park, en anden smuk London Park, også hjemsted for en flok hjorte. Mod nord er Regent's park ofte også frekventeret af parakitter. Parakitterne har også spredt sig længere væk end hovedstaden.

Er parakitter et problem i London?

Antal af en ikke-hjemmehørende art, ringhalsede parakitter i hele Storbritannien er sat til omkring 50.000 - med højeste koncentration i London. I konkurrence med hjemmehørende arter om fødekilder og redepladser er der risiko for, at svulmen i antallet af parakiter kan få andre fuglearter til at falde.

Hvilken London-park har parakitter?

Londons parakitter tæller nu titusinder. Parakitter spredte sig først til Richmond og Kew (1 og 2), før de krydsede Themsen og etablerede sig i Kensington Gardens (3), Hyde Park (4) og Regent's Park (5) …

Anbefalede: