Logo da.boatexistence.com

Er peter wright dyrlæge gået på pension?

Indholdsfortegnelse:

Er peter wright dyrlæge gået på pension?
Er peter wright dyrlæge gået på pension?

Video: Er peter wright dyrlæge gået på pension?

Video: Er peter wright dyrlæge gået på pension?
Video: Building A New Vet Centre | The Yorkshire Vet | Channel 5 2024, Juli
Anonim

THE Yorkshire Vet's Peter Wright har afsløret den ene brutale grund til han ikke har trukket sig tilbage fra showet. … Flytningen kom efter, at Skeldale besluttede at fokusere mere på kæledyr end husdyr, men Peter indrømmer, at han overvejede at gå på pension efter fire år i branchen.

Er Peter Wright-dyrlægen på pension?

Yorkshire Dyrlæge Peter Wright afslører, hvorfor han forlader showet

Tidligere i år annoncerede han, at han ville forlade Skeldale Veterinary Centre i Thirsk efter 40 år for at flytte til Grace Lane dyrlæger i Kirbymoorside.

Forlader Peter Yorkshire-dyrlægen?

Yorkshire-dyrlægen: Peter Wright udtrykker frygt for hesten

Duoen, der hurtigt er blevet faste favoritter blandt fans, tog begge beslutningen om at forlade Skeldale Veterinary Center i Thirsk tidligere på dette tidspunkt år.

Hvorfor gik Peter Wright og Julian Norton fra hinanden?

Der var no job for svært eller for træls for Julian og Peter. Julian åbnede op for Darlington og Stock Times om årsagen til, at han forlod praksis og gik videre. Han sagde, at han ikke var tilfreds med den retning, praksis tog, og han har siden åbnet en uafhængig praksis.

Er Julian Norton stadig gift?

Julian er lykkeligt gift med Anne Norton. De har to sønner, Jack og Archie. Parret mødtes på universitetet, og Anne er også praktiserende dyrlæge.

Anbefalede: