Logo da.boatexistence.com

Er peter kennaugh gået på pension?

Indholdsfortegnelse:

Er peter kennaugh gået på pension?
Er peter kennaugh gået på pension?

Video: Er peter kennaugh gået på pension?

Video: Er peter kennaugh gået på pension?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Beslutningen om at træde væk fra racerløb kommer som en gensidig forståelse mellem rytter og hold. I erklæringen skrev Kennaugh: 'Jeg vil gerne takke alle hos Bora-Hansgrohe for deres støtte og forståelse for at give mig mulighed for at komme mig væk fra sporten. Jeg ønsker holdet held og lykke med resten af sæsonen.

Cykler Peter Kennaugh stadig?

Britiske ryttere 'stolte' af Peter Kennaughs beslutning om at træde væk fra at cykle på ubestemt tid. Pete Kennaugh (Bora-Hansgrohe) tog en "modig" beslutning om at stoppe sin racerkarriere tidligt for at fokusere på sig selv og sin familie, siger andre britiske ryttere.

Hvornår gik Kennaugh på pension?

Peter Robert Kennaugh MBE (født 15. juni 1989) er en tidligere professionel racercyklist fra Manx, som kørte professionelt mellem 2010 og 2019 for Team Sky og Bora–Hansgrohe.

Hvorfor gik Kennaugh på pension?

Den to-dobbelte britiske landevejsmester, Pete Kennaugh, skal tage en pause på ubestemt tid fra professionel cykling på grund af vedvarende psykiske problemer … I erklæringen skrev Kennaugh: 'Jeg ville gerne takke alle hos Bora-Hansgrohe for deres støtte og forståelse for at give mig mulighed for at komme mig væk fra sporten.

Er Cavendish i Tour de France?

Der var no eventyrafslutning på Tour de France 2021 for Mark Cavendish, da han blev slået til stregen af Wout van Aert. … Mark Cavendish siger, at en "dårlig beslutning" kostede ham en eventyrlig afslutning på Tour de France, da han gik glip af en rekordsejr på 35. etape på Champs Elysees.

Anbefalede: