Logo da.boatexistence.com

Er små mareridt 2 mono?

Indholdsfortegnelse:

Er små mareridt 2 mono?
Er små mareridt 2 mono?

Video: Er små mareridt 2 mono?

Video: Er små mareridt 2 mono?
Video: МОНО И СИРЕНОГОЛОВЫЙ, они ЗНАЮТ ДРУГ ДРУГА??? КАК НАМ ВЫЖИТЬ! Маленькие кошмары 2 в реальной жизни! 2024, Kan
Anonim

Hovedpersonen i Little Nightmares II er Mono … Ud over at være det eneste barn i Little Nightmares-serien, der rent faktisk taler, er han også den eneste, der viser sin hele ansigtet til spilleren. Og mens han er hovedpersonen i starten af spillet, bliver han antagonisten i slutningen.

Hvad skete der med Mono i små mareridt?

I slutningen af Little Nightmares 2, Six forråder Mono og lader ham blive fanget af den gigantiske klat øjeæbler Dette ændrer senere Mono til den tynde mand. Little Nightmares 2 er et gyser- og puslespil-platformspil, som er udviklet af Tarsier Studios og udgivet af Bandai Namco Entertainment.

Er Little Nightmares 2 svært at køre?

Du skal bruge mindst 4 GB RAM for at køre spillet. Det billigste grafikkort du kan spille det på er en AMD Radeon HD 7850. Desuden anbefales en AMD Radeon HD 7870 for at kunne køre Little Nightmares II med de højeste indstillinger.

Er den tynde mand i Little Nightmares 1?

The Thin Man fungerer som den fjerde og vigtigste antagonist af Little Nightmares II, og optræder hovedsageligt i fjernsyn på tværs af Pale City fra Transmission. Han debuterede under slutteksterne til Secrets of the Maw og optræder for første gang i The Pale City-kapitlet, som han også er hovedantagonisten af.

Er Little Nightmares 1 eller 2 bedre?

Little Nightmares 2 er evigheder bedre end det originale spil, hvilket siger meget, fordi jeg elskede Six' rejse, men Monos historie i dette seneste indlæg er langt mere fængslende.

Anbefalede: