Logo da.boatexistence.com

Var kayce dutton en flådesæl?

Indholdsfortegnelse:

Var kayce dutton en flådesæl?
Var kayce dutton en flådesæl?

Video: Var kayce dutton en flådesæl?

Video: Var kayce dutton en flådesæl?
Video: Life According to Kayce Dutton | Yellowstone | Paramount Network 2024, Juli
Anonim

U. S. Navy SEALs Kayce tjente i militæret for United States Navy SEALs. Han var i Pakistan under en af sine missioner og blev konfronteret med et mål af høj værdi, der brugte hans familie til at beskytte sig selv.

Er Kayce Dutton en sæl?

I showet er Kayce søn af Costners karakter John Dutton og en tidligere US Navy SEAL. Han starter showet i det nærliggende indianske reservat sammen med sin kone Monica, spillet af Kelsey Asbille, og deres søn Tate, spillet af Brecken Merrill.

Hvorfor blev Kayce Dutton mærket?

Da serien begyndte, var Kayce tilbageholdende med at blive for involveret i ranchen og den livsstil, der fulgte med den. Men det blev også afsløret, at Kayce havde Dutton Yellowstone-mærket på brystet, hvilket betragtes som et tegn på loyalitet.

Hvad sker der med Kayce i Yellowstone?

Sæsonfinalen så Dutton-familien under angreb: Beth (Kelly Reilly) var i en eksplosion på sit kontor, hendes bror Kayce (Luke Grimes) blev skudt på sit kontor, deres far John (Kevin Costner) blev efterladt for død i siden af vejen efter et skyderi, og Jimmy (Jefferson White) blev sidst set bevidstløs efter …

Var Rip Wheeler i militæret?

Den 45-årige skuespillers indlæg indeholder flere billeder, der viser ham med militærmedlemmer. Selvom Hauser sig selv ikke har tjent i militæret, som resten af Amerika, virker han altid taknemmelig for det, de yder. Hvad angår Hausers "Yellowstone"-karakter Rip Wheeler, er han ikke fremmed for væbnede konflikter.

Anbefalede: