Logo da.boatexistence.com

Har john dutton revet ranchen?

Indholdsfortegnelse:

Har john dutton revet ranchen?
Har john dutton revet ranchen?

Video: Har john dutton revet ranchen?

Video: Har john dutton revet ranchen?
Video: 1893 Flashback | Yellowstone | Paramount Network 2024, Kan
Anonim

John Dutton (Kevin Costner) havde besluttet, at han ville have sin søn Kayce (Luke Grimes Luke Grimes Tidligt liv

Grimes blev født i Dayton, Ohio, sønnen af en pinsepræst. Grimes dimitterede fra Dayton Christian High School i 2002. Han flyttede til New York City for at studere skuespil på American Academy of Dramatic Arts. https://en.wikipedia.org › wiki › Luke_Grimes

Luke Grimes - Wikipedia

) for at tage over som værkfører. Rip boede ubehageligt i køjehuset i et stykke tid blandt de mænd, han plejede at føre tilsyn med. Endelig hjalp Beth Dutton (Kelly Reilly) med at overbevise John om at give Rip sin egen plads på ranchen.

Mistede John Dutton Yellowstone-ranchen?

Yellowstone sæson 4: John Dutton mister sin ranch, da Chief Rainwater-stjernen giver et hint.

Hvad sker der for at rive på Yellowstone?

I et stykke tid er det ikke gjort klart, om Rip er okay, men overlever han, og på trods af at han blev skudt, fortsatte han med at forsøge at udføre sine pligter på ranch.

Hvem forlader John Dutton ranchen til?

Johns handlinger havde resulteret i, at hans søn forlod familieranchen. Den tidligere Navy SEAL valgte i stedet at bo på Broken Rock-reservatet med sin kone Monica (Kelsey Asbille) og deres søn Tate (Brecken Merrill). I sæson 1-afsnittet "The Remembering" afslørede John en Dutton-familiehemmelighed for Monica.

Sælger John ranchen i Yellowstone?

Og alle disse dødelige angreb kom som et resultat af John nægtede at sælge ranchen til erhvervsgruppen - på trods af, at den økonomiske side af tingene giver mening. Selv Beth, som har været en ihærdig forsvarer af sin far, opfordrede ham til at sælge op for at give Kayce og barnebarnet Tate (Brecken Merrill) en fremtid..

Anbefalede: