Logo da.boatexistence.com

Hvad er et 12v agm-batteri?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et 12v agm-batteri?
Hvad er et 12v agm-batteri?

Video: Hvad er et 12v agm-batteri?

Video: Hvad er et 12v agm-batteri?
Video: Hvad er et AGM batteri ? | batteri-butik 2024, Juli
Anonim

AGM 12 Volt-batterier Det er en Absorbent Glass Mat (AGM)-teknologi, der er en forseglet bly-syre-batteritype. I AGM 12V batterityper sidder blypladerne mellem glasfibermættede elektrolytmåtter. Dette giver øget effektivitet ved afladning og genopladning.

Hvordan ved jeg, om mit batteri er AGM?

AGM blysyrebatterier vil sige "AGM" eller "Absorberet glasmåtte", " "forseglet reguleret ventil", "tørcelle", "ikke-spildbar" eller "ventilreguleret" på etiketten. Se på toppen af batteriet Flydende blybatterier har hætter eller aftagelige toppe, medmindre der står "forseglet" på etiketten.

Hvad er forskellen mellem et AGM-batteri og et standardbatteri?

I stedet for den fritflydende væske inde i et almindeligt bilbatteri, bærer AGM sin ladning i gennemblødte svampe, der dækker blypladerne. Glasmåtternes komplette dækning gør det nemmere at hente mere strøm fra et AGM-batteri - og gør det nemmere at genoplade.

Kan du bruge en almindelig batterioplader på et AGM-batteri?

Du kan bruge din almindelige batterioplader på AGM- eller gelcellebatterier. … Stol ikke på en generator til at udføre arbejdet med en oplader. Hvis et batteri er afladet til det punkt, at det ikke kan starte køretøjet, skal du bruge en oplader så hurtigt som muligt for at sikre, at batteriet bliver fuldt opladet.

Har min bil brug for et AGM-batteri?

Hvis køretøjet er udstyret med et stort antal ikke-standard elektriske enheder, som har et øget strømforbrug, f.eks. et sofistikeret lydsystem, AGM-batteriet forsyner køretøjet med den nødvendige strøm, som et konventionelt vådt batteri ikke kan levere.

Anbefalede: