Logo da.boatexistence.com

Var maurice chevalier en samarbejdspartner?

Indholdsfortegnelse:

Var maurice chevalier en samarbejdspartner?
Var maurice chevalier en samarbejdspartner?

Video: Var maurice chevalier en samarbejdspartner?

Video: Var maurice chevalier en samarbejdspartner?
Video: A temporary tattoo that brings hospital care to the home | Todd Coleman 2024, Juli
Anonim

I 1942 blev Chevalier navngivet på en liste over franske kollaboratører med Germany for at blive dræbt under krigen eller prøvet efter den. … I 1944, da de allierede styrker befriede Frankrig, blev Chevalier anklaget for samarbejde.

Var Maurice Chevalier i Skønheden og Udyret?

Disney Films

For Disney spillede Chevalier rollerne som Jacques Paganel i In Search of the Castaways (1962) og Father Sylvain i Monkeys, Go Home! (1967). … År efter sin død var Chevalier inspirationen til Lumiere i Disneys animerede spillefilm fra 1991, Beauty and the Beast.

Hvad skete der med Maurice Chevalier?

Det var mislykket; Chevalier døde af et hjertestop efter en nyreoperation nytårsdag 1972, 83 år gammel. Han er begravet på kirkegården i Marnes-la-Coquette i Hauts-de-Seine uden for Paris, Frankrig med sin mor, "La Louque ".

Hvad lavede Maurice Chevalier under krigen?

Maurice Chevaliers første arbejdsjob var som akrobat, indtil en alvorlig ulykke afsluttede den karriere. Han vendte sine talenter til sang og skuespil og lavede flere kortfilm i Frankrig. Under Første Verdenskrig meldte han sig ind i den franske hær. Han blev såret i kamp, taget til fange og placeret i en krigsfangelejr af tyskerne.

Hvordan ender kærligheden om eftermiddagen?

Filmen afsluttes med en voiceover fra Papa, der rapporterer, at " sagen om Frank Flannagan og Ariane Chavasse kom op for den overordnede dommer i Cannes. De er nu gift og tjener en livstidsdom i New York, delstaten New York, USA. "

Anbefalede: