Logo da.boatexistence.com

Var maurice chevalier i en amerikaner i paris?

Indholdsfortegnelse:

Var maurice chevalier i en amerikaner i paris?
Var maurice chevalier i en amerikaner i paris?

Video: Var maurice chevalier i en amerikaner i paris?

Video: Var maurice chevalier i en amerikaner i paris?
Video: GERSHWIN/GUALDI - Blues from "An American in Paris" Corrado Giuffredi, clarinet 2024, Kan
Anonim

Instruktør Vincente Minnelli så oprindeligt Maurice Chevalier for rollen som Henri Baurel, men Chevalier havde ikke optrådt i Amerika i mange år baseret på spørgsmål relateret til hans politiske holdninger under verdenskrigen II. … Minnelli var tilfreds med Fochs læsning, og hun fik rollen.

Hvad skete der med Maurice Chevalier?

Det var mislykket; Chevalier døde af et hjertestop efter en nyreoperation nytårsdag 1972, 83 år gammel. Han er begravet på kirkegården i Marnes-la-Coquette i Hauts-de-Seine uden for Paris, Frankrig med sin mor, "La Louque". Chevalier har en stjerne på Hollywood Walk of Fame på 1651 Vine Street.

Hvad er Maurice Chevalier berømt for?

Maurice Chevalier, (født 12. september 1888, Paris, Frankrig-død 1. januar 1972, Paris), debonair fransk musical-komediestjerne og entertainer, der var kendt for vittige og sofistikerede film, der i høj grad bidrog til etableringen af musicalen som filmgenre i begyndelsen af 1930'erne.

Hvor gammel var Leslie Caron, da hun lavede amerikansk i Paris?

Hendes film, MGM-musicalen An American in Paris, var blevet nomineret til otte Oscars, og Caron virkede hver eneste tomme som stjernen…selvom hun kun var 20 år gammel, dette var hendes første film, og MGM havde designet hendes kjole.

Hvor gammel var Leslie Caron, da hun medvirkede i sin første film?

Caron var 25 og havde allerede født sit første barn - produceren Christopher Hall - på det tidspunkt, hvor MGM var klar til, at hun skulle portrættere den 14-årige Gigi.

Anbefalede: