Logo da.boatexistence.com

Hvad menes med numberdar?

Indholdsfortegnelse:

Hvad menes med numberdar?
Hvad menes med numberdar?

Video: Hvad menes med numberdar?

Video: Hvad menes med numberdar?
Video: Numberdar interview | Amazing secret about Numberdar | Numberdar adress | Numberdar funny video | 2024, Kan
Anonim

Det sammensatte ord numberdar er sammensat af det engelske ord number (såsom et vist antal eller procentdel af jordindtægterne) og dar (در fra det persiske låneord til bengalsk, hindi, urdu og punjabi, hvilket betyder ihændehaver, besidder, indehaver, keeper eller ejer), betyder det i denne sammenhæng den, der holder …

Hvem er Lambardar i Punjabi?

Lambardar eller Numbardar (Hindi: नम्बरदार, Punjabi: ਲੰਬਰਦਾਰ, urdu: لمبرمبار, som gælder for titlen fra Pakistan og دبرمبار, som gælder for en magtfuld familie i Pakistan og درمبار) landsbyindtægtsejendomme, en statsprivilegeret status, som er arvelig og har vidtrækkende regeringsbeføjelser: hovedsageligt indtægtsopkrævning og en …

Hvad er Zaildar-indlæg?

Zaildar (hindustansk: ज़ैलदार, Punjabi: ذَیلدار) var den positionsbaserede titel på områdets store jagirdar (udlejer), som var ansvarlig for en Zail, som var en administrativ enhed i en gruppe af landsbyer under den britiske Det indiske imperium.

Hvem udnævner Lambardar?

4, distriktssamleren pålægges at udnævne andrageren til Lambardar. 2016(3) L. A. R. 619 (P&H). Anbefaling af SDO -- En anbefaling fra underafdelingsofficeren (civil) var ikke bindende for samleren -- distriktssamleren er den udpegende myndighed.

Hvem hedder Numberdar?

det officielle udtryk i lov om jordindtægter er nummerdar. … Udtrykket lambardar bruges i landindtægtslovene i staten Jammu og Kashmir i Indien og West Punjab (Pakistan) og Pakistan.

Anbefalede: