Logo da.boatexistence.com

Hvilken polymerase kræver ikke en skabelon?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken polymerase kræver ikke en skabelon?
Hvilken polymerase kræver ikke en skabelon?

Video: Hvilken polymerase kræver ikke en skabelon?

Video: Hvilken polymerase kræver ikke en skabelon?
Video: Use a No Template Control (NTC) in your qPCR 2024, Kan
Anonim

Terminal deoxynucleotidyl transferase (TdT), er en skabelon-uafhængig DNA-polymerase, der katalyserer inkorporeringen af deoxynucleotider ved 3'-hydroxyl-terminalen af DNA, ledsaget af frigivelsen af uorganisk fosfat. TdT kræver ikke en skabelon og kopierer ikke en.

Kræver DNA-polymerase en skabelon?

Afsnit 27.2DNA-polymeraser Kræv en skabelon og en primer. … De kan ikke starte fra bunden ved at tilføje nukleotider til en fri enkeltstrenget DNA-skabelon. RNA-polymerase kan derimod initiere RNA-syntese uden en primer (afsnit 28.1. 4).

Hvorfor har RNA-polymerase ikke brug for en primer?

En primer skal syntetiseres af et enzym kaldet primase, som er en type RNA-polymerase, før DNA-replikation kan forekomme. Syntesen af en primer er nødvendig, fordi de enzymer, der syntetiserer DNA, som kaldes DNA-polymeraser, kun kan binde nye DNA-nukleotider til en eksisterende streng af nukleotider

Hvilken polymerase har sin egen skabelon?

Telomerase er en revers transkriptase, en af en klasse af DNA-polymeraser, først opdaget i retrovira (se kapitel 3), som syntetiserer DNA fra en RNA-skabelon. Det er vigtigt, at telomerase bærer sin egen skabelon-RNA, som er komplementær til telomer-gentagelsessekvenserne, som en del af enzymkomplekset.

Kræver polyadenylatpolymerasen en skabelonstreng til polyadenyleringsquizlet?

Kræver polyadenylatpolymerasen en RNA-skabelon? Yes, skabelonen for polyadenylering er TTT … T. Ja, skabelonen for polyadenylering findes i skabelonen DNA-strengen.

Anbefalede: