Logo da.boatexistence.com

Er Sokrates en rigtig person?

Indholdsfortegnelse:

Er Sokrates en rigtig person?
Er Sokrates en rigtig person?

Video: Er Sokrates en rigtig person?

Video: Er Sokrates en rigtig person?
Video: СПРИНТ – Самый мотивирующий фильм года! Фильм изменивший миллионы людей! Смотреть онлайн бесплатно 2024, Kan
Anonim

Sokrates er en fiktiv karakter i et fiktivt værk skrevet af en digter, der udgiver sig for at være filosof. Sokrates er lige så meget en rigtig person som Jesus eller julemanden.

Eksisterede Sokrates virkelig?

Ja. I det mindste er der ingen moderne forskere, der virkelig sætter spørgsmålstegn ved, at han eksisterede. Sokrates var en meget kendt skikkelse i Athen i sin egen levetid, og hans henrettelse i 399 f. Kr. slyngede ham til endnu større og mere varig berømmelse.

Er Platon en rigtig person?

Platon var en filosof i det 5. århundrede fvt. Han var elev af Sokrates og underviste senere i Aristoteles. Han grundlagde Akademiet, et akademisk program, som mange anser for at være det første vestlige universitet. Platon skrev mange filosofiske tekster - mindst 25.

Er Platon og Sokrates den samme person?

Sokrates, en oldgræsk filosof fik de fleste af sine læresætninger og filosofier skrevet og optaget af forfattere efter hans død, som inkluderede hans elever Platon og Xenophon. Mens Platon var en græsk filosof fra den klassiske periode og grundlæggeren af den platoniske tankegang.

Er Aristoteles en rigtig person?

Aristoteles var en af de største filosoffer, der nogensinde har levet, og den første ægte videnskabsmand i historien Han ydede banebrydende bidrag til alle områder af filosofi og videnskab, han opfandt feltet formelle logik, og han identificerede de forskellige videnskabelige discipliner og udforskede deres forhold til hinanden.

Anbefalede: