Logo da.boatexistence.com

Hvad betyder appalachia?

Indholdsfortegnelse:

Hvad betyder appalachia?
Hvad betyder appalachia?

Video: Hvad betyder appalachia?

Video: Hvad betyder appalachia?
Video: FAMILY HIKES APPALACHIAN TRAIL [Full Documentary] 2024, Juli
Anonim

Appalachia er en kulturel region i det østlige USA, der strækker sig fra den sydlige del af staten New York til det nordlige Alabama og Georgia.

Hvad betyder ordet Appalachian?

Appalachiannoun. En person fra Appalachia Etymologi: Fra en indiansk landsby nær nutidens Tallahassee, Florida, transskriberet på spansk som Apalchen eller Apalachen [a.paˈla.tʃɛn]. Navnet blev til sidst brugt som om stammen og regionen, der spredte sig godt ind i landet mod nord.

Hvor kommer ordet Appalachia fra?

Oprindeligt navnet på Apalachee, et muskogeisk folk i det nordvestlige Florida, måske fra Apalachee abalahci "den anden side af floden" eller Hitchiti (Muskogean) apalwahči "boende på den ene side " Stavemåde skiftede under indflydelse af adjektiver i -ian.

Hvorfor kaldes det Appalachien?

Oprindelsen af navnet

Nu stavet "Appalachian", det er det fjerdeældste overlevende europæiske stednavn i USA. Efter de Soto-ekspeditionen i 1540 begyndte spanske kartografer at anvende stammens navn på selve bjergene.

Hvorfor er Appalachia så fattigt?

Et af de største fattigdomsproblemer i Appalachia stammer fra det faktum, at den beskæftigede befolkning i disse stater tjener betydeligt mindre penge end resten af USA I 2014 indkomst pr. indbygger i Appalachian-regionen i Kentucky var kun $30.308, mens hele USA var på $46.049.

Anbefalede: