Logo da.boatexistence.com

Hvor meget koster en mulcher til skovbrug?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget koster en mulcher til skovbrug?
Hvor meget koster en mulcher til skovbrug?

Video: Hvor meget koster en mulcher til skovbrug?

Video: Hvor meget koster en mulcher til skovbrug?
Video: KAKO DA UZGOJITE PUNU GAJBU HRANE - BALKON BIOBAŠTA 27 (2023) [TRAG BILJKE] 2024, Kan
Anonim

Skovdyrkningspriserne er ret overkommelige sammenlignet med andre metoder til jordrydning. Du kan forvente, at omkostningerne til skovdækning pr. hektar ligger et sted mellem $150 og $250 pr. time, eller ca. $1500 pr. dag.

Er skovdækning rentabel?

Skovbrugsdækningsudstyr er ikke noget nyt, men at købe en ville koste $30.000. Jenkins valgte i stedet at leje tilbehøret fra Caterpillar og fortsatte med at blive overrasket over det marked, han opdagede. "Det bliver skørt," siger han. " Det er så rentabelt og så omkostningseffektivt "

Hvor meget kan en skovklipper rydde på en dag?

Vi mener, at skovdækning er en vigtig komponent i bæredygtig arealforv altning. Vores bioklipningsudstyr er hurtigt og omkostningseffektivt, i stand til at slibe stående træer op til 8 tommer i diameter. Vi kan rydde 3 til 8 acres pr. dag.

Hvor meget koster en skridstyrende mulcher?

Hvad koster skovklippere? Disc mulcher skid steer-tilbehør er billigere. De fleste højflow-skivemulchere falder inden for a $22.000-29.000 prisklasse og har en 60" skærebredde, mens de fleste high flow tromlemulchere falder i en $33.000-$43, 000 prisklasse og har en 50"-75" skærebredde.

Hvilken størrelse træer kan en skovklipper tage ned?

Størrelsen, de kan håndtere, varierer med individuelle modeller, men en generel regel er et maksimum på mellem 6- og 8-tommers materiale Horisontale skaftmulchere kan håndtere meget større materiale, op til 30 tommer, men fældning af træer af denne størrelse kan udgøre en risiko for udstyret eller operatøren.

Anbefalede: