Bruger du f.eks. store bogstaver?

Indholdsfortegnelse:

Bruger du f.eks. store bogstaver?
Bruger du f.eks. store bogstaver?

Video: Bruger du f.eks. store bogstaver?

Video: Bruger du f.eks. store bogstaver?
Video: Lav små bogstaver til store i Excel (f.eks. stort forbogstav) 2024, September
Anonim

Hvert bogstav i forkortelsen efterfølges af et punktum (dvs. og f.eks.). Hvis de er i begyndelsen af en sætning, skrives det første bogstav med stort (dvs. og f.eks.). dvs. og f.eks. behøver ikke at blive kursiveret. Når de er midt i en sætning eller inden for parentes, efterfølges de af et komma.

Hvordan bruger du f.eks. korrekt?

f.eks. bruges til at introducere eksempler i en sætning, så den efterfølges altid af et eller flere eksempler. Det betyder f.eks. bruges norm alt midt i en sætning og findes aldrig til sidst. Når du bruger f.eks. i en sætning skal både bogstaverne "e" og "g" være små.

Hvordan skriver du f.eks. UK?

Det kan udtales som "f.g." eller " for eksempel": Du bør spise mere mad, der indeholder mange fibre, f.eks. frugt, grøntsager og brød. Navne på politiske partier er altid med stort, f.eks. Grønt parti. Du skriver ofte en skråstreg mellem alternativer, f.eks. "og/eller ".

Bruger du f.eks. stort?

Når du opretter en titel eller overskrift til noget, er det ikke ikke nødvendigt at skrive små ord med stort som en, til, den, eller, og, men, på, i, og er for eksempel (medmindre det er det første ord). Du behøver kun at skrive de vigtige, meningsfulde ord med stort bogstav, som du kan se fra disse bog titler: Alice's Adventures in Wonderland.

Er det IE eller f.eks.?

Forkortelsen "dvs." står for id est, som er latin for "det vil sige." Forkortelsen " f.eks." står for den latinske sætning exempli gratia, der betyder "for eksempel. "

Anbefalede: