Logo da.boatexistence.com

Bruger du føderalist med store bogstaver?

Indholdsfortegnelse:

Bruger du føderalist med store bogstaver?
Bruger du føderalist med store bogstaver?

Video: Bruger du føderalist med store bogstaver?

Video: Bruger du føderalist med store bogstaver?
Video: Federalist 51, EXPLAINED [AP Government Foundational Documents] 2024, Kan
Anonim

Begrebet føderalist kan bruges til at beskrive en fortaler for en føderal regeringsform. Når der skrives med stort, kan føderalisme referere til støtte til det historiske føderalistiske parti (et af de to tidligste amerikanske politiske partier) og dets principper; tilhængere af dette parti blev kaldt føderalister.

Hvordan bruger du federalist i en sætning?

Federalist i en sætning ?

  1. Politikeren er føderalist, fordi han mener, at staterne burde have mindre magt end centralregeringen.
  2. Hvis præsidenten virkelig er føderalist, så vil han forsøge at vedtage lovgivning, der begrænser staters rettigheder.

Er føderalisme et egennavn?

Et nation alt styresystem, hvor magten er delt mellem en central myndighed og en række regioner med afgrænset selvstyrende myndighed. Fortaler for et sådant system.

Hvad er den bedste definition af føderalist?

1: en fortaler for føderalisme: som f.eks. en ofte med store bogstaver: en fortaler for en føderal union mellem de amerikanske kolonier efter revolutionen og for vedtagelsen af den amerikanske forfatning.

Hvad gør nogen til en føderalist?

De, der støttede forfatningen og en stærkere national republik, var kendt som føderalister. De, der modsatte sig ratificeringen af forfatningen til fordel for små lokaliserede regeringer, var kendt som anti-føderalister.

Anbefalede: