Logo da.boatexistence.com

Hvor skal Ronaldo hen?

Indholdsfortegnelse:

Hvor skal Ronaldo hen?
Hvor skal Ronaldo hen?

Video: Hvor skal Ronaldo hen?

Video: Hvor skal Ronaldo hen?
Video: Ronaldo Junior évolution 😍(2013-2023) 😈🔥 2024, Kan
Anonim

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro GOIH ComM er en portugisisk professionel fodboldspiller, der spiller som angriber for Premier League-klubben Manchester United og er anfører for det portugisiske landshold.

Hvor vil Ronaldo gå efter Juventus?

Den portugisiske angriber er planlagt til at forlade den italienske klub Juventus F. C. og vende tilbage til Manchester United, underlagt aftaler om visum, medicinske og personlige vilkår, sagde den engelske Premier League-klub.

Hvor vil Ronaldo skifte til?

Cristiano Ronaldos transfersaga er slut. Manchester United nåede til enighed med Juventus om superstjernens angribers transfer. Aftalen bringer Ronaldo, 36, tilbage til Old Trafford 12 år efter, at han forlod Premier League for at slutte sig til Real Madrid.

Hvilket hold skal Ronaldo spille i 2021?

Cristiano Ronaldo er vendt tilbage til Manchester United efter 12 år væk fra klubben og har skrevet under fra Juventus for £18 millioner efter at have indgået en toårig aftale med United.

Hvor er Ronaldos orlov?

Den portugisiske superstjerne Cristiano Ronaldo forlader angiveligt Serie A-giganten Juventus for at slutte sig til Premier League-mestrene Manchester City.

Anbefalede: