Logo da.boatexistence.com

Blev campingvogn skrevet til whiplash?

Indholdsfortegnelse:

Blev campingvogn skrevet til whiplash?
Blev campingvogn skrevet til whiplash?

Video: Blev campingvogn skrevet til whiplash?

Video: Blev campingvogn skrevet til whiplash?
Video: Caravan 2024, Kan
Anonim

"Caravan" er en amerikansk jazzstandard, der blev komponeret af Juan Tizol og Duke Ellington og først fremført af Ellington i 1936. Irving Mills skrev tekster, men de synges sjældent. Sangen optræder ofte i 2014-filmen Whiplash som et vigtigt plotelement. …

Hvem arrangerede campingvogn fra Whiplash?

Caravan, der i dag betragtes som en jazzstandard, blev komponeret af Juan Tizol og Duke Ellington i 1936, mens de boede i New York City. Dette stykke blev arrangeret af John Wasson til filmen Whiplash.

Hvilket band spillede karavane i Whiplash?

For at få trommespil rigtigt i "Whiplash" fik forfatter-instruktør Damien Chazelle (selv trommeslager) den nye idé at ansætte en rigtig musiker. Nate Lang, en skuespiller og medlem af New York-bandet the Howlin' Souls, spiller Tellers rival, Carl.

Hvornår blev campingvogn skrevet?

“Caravan” af Juan Tizol, blev skrevet i 1936 I Stuart Nicholsons biografi om Duke Ellington, "Reminiscing in Tempo", er Ellington citeret for at sige "… det er en af de ting, Tizol fandt på.

Er Whiplash en rigtig sang?

Chazelle rekrutterede ikke Hurwitz til den korte, fordi partituret simpelthen var titelsangen, "Whiplash", en standard af Hank Levy. " Der var ingen original musik i det korte, men jeg har altid vidst, at Damiens plan var at blive til et indslag, og jeg vidste, at jeg ville lave musikken til det.

Anbefalede: