Logo da.boatexistence.com

Kan kalveskind blive vådt?

Indholdsfortegnelse:

Kan kalveskind blive vådt?
Kan kalveskind blive vådt?

Video: Kan kalveskind blive vådt?

Video: Kan kalveskind blive vådt?
Video: НЕ УБОЮСЬ Я ЗЛА / I Will Fear no Evil 2024, Kan
Anonim

Sørg kun for at få fat i sæbeskum – du vil huske læder kan ikke lide at blive våd; for god pleje af kalveskindslæder, prøv ikke at mætte. Når kalveskindet har fået et jævnt lag af dit skum hele vejen rundt, lad det tørre på et køligt, rent område væk fra sollys og varme.

Er det OK, at læder bliver vådt?

Ja, læder kan blive vådt - men det er ikke en god idé. … Når læder bliver vådt, binder olierne i læderet sig til vandmolekylerne. Når vandet tørrer og fordamper, trækker det olierne ud med sig. Læderets tab af naturlige olier får det til at miste sin smidige kvalitet og blive skørt.

Hvad sker der, hvis du bliver lædervåd?

Læder er et skind og indeholder olier og tanniner, der, når de konserveres, holder det smidigt. Når læder bliver vådt og derefter tørrer ud, påvirkes olierne og tanninerne, hvilket efterlader læderet tørrere og mere tilbøjelige til at revne.

Hvordan passer du på en læderjakke kalveskind?

Pleje af din læderjakke

  1. Hold din jakke tør. Undgå at bære din læderjakke i regnvejr. …
  2. Hæng din jakke korrekt. …
  3. Hold din jakke væk fra varme. …
  4. Brug en læderbalsam. …
  5. Rengør ikke derhjemme. …
  6. Forbliv anonym.

Hvordan passer du på en kalveskindstaske?

HOLLY CALDWELL håndtasker i kalveskind er bedst plejet, når forsigtigt poleres regelmæssigt med en blød, tør klud, da dette vil fjerne de fleste løse rester og aflejringer. Hver halv snes brug, fugt en klud med varmt vand, og tør den let fugtede klud over læderet for en mere grundig rengøring.

Anbefalede: