Logo da.boatexistence.com

Hvem er naboen til boligforbedring?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er naboen til boligforbedring?
Hvem er naboen til boligforbedring?

Video: Hvem er naboen til boligforbedring?

Video: Hvem er naboen til boligforbedring?
Video: Hvem av oss er NABOEN?! - Bli Inne Livestream #5 2024, Kan
Anonim

Stamford, Connecticut, USA Earl John Hindman (20. oktober 1942 – 29. december 2003) var en amerikansk skuespiller, bedst kendt for sin rolle som den venligt usete nabo Wilson W. Wilson, Jr. i tv-sitcomen Home Improvement (1991–99).

Hvem er nabo til boligforbedring?

Som Wilson Wilson, naboen til Tim Allens karakter i den langvarige sitcom, uddelte Hindman folklige råd bag et hvidt stakit, med kun hans øjne og pande synlige til publikum. Earl havde en meget dyb stemme.

Hvem spiller naboen Wilson på Home Improvement?

Wilson blev portrætteret af Earl Hindman i 202 Home Improvement-episoder, der blev sendt mellem 1991 og 1999. Skuespilleren døde af lungekræft i 2003 med 61.

Hvorfor skjuler naboen på Home Improvement sit ansigt?

Kernen i denne teori: Wilson undlader at vise sit ansigt til nogen, fordi han er med i vidnebeskyttelsesprogrammet. … Hans nabo er en lokal berømthed, som Wilson påpeget aldrig viser sit ansigt til - for det tilfælde, at teorien antager, at der kan være vildfarne paparazzier i området.

Hvem var naboen på Tim the Tool Man?

Wilson W. Wilson, (Earl Hindman) – Tims nabo og fortrolige. Som barn tillod hans forældre ham ikke at tale med sine naboer, så han kan rigtig godt lide at tale med Tim og Jill.

Anbefalede: