Logo da.boatexistence.com

Var sofia carson og cameron boyce dating?

Indholdsfortegnelse:

Var sofia carson og cameron boyce dating?
Var sofia carson og cameron boyce dating?

Video: Var sofia carson og cameron boyce dating?

Video: Var sofia carson og cameron boyce dating?
Video: Sofia Carson on The Cameron Boyce Foundation 2024, Kan
Anonim

Cameron var på den anden side knyttet til flere af sine medstjerner i årene efter hans berømmelse. Flere medierapporter kædede ham sammen med Sofia Carson, Brenna D'Amico og Sophie Reynolds. Men i årenes løb har stjernen aldrig indrømmet at have været i et forhold med nogen af dem

Hvordan reagerede Sofia Carson på Cameron Boyces død?

Sofia Carson, der medvirkede sammen med Boyce i Disney Channels Descendants TV-film, skrev en dybtfølt hyldest og kaldte ham " our forever boy" For et år siden postede hun det samme billede til sørge over hans død. "Til vores engel, det har været 365 dage med at savne dig. Og hver dag savner vi dig lidt mere," skrev Carson.

Hvem var Cameron Boyce-kærester?

Havde Cameron en kæreste? Nej, skuespilleren var angiveligt single på tidspunktet for hans død. Mens du taler til RAW. i juli 2017 måtte han sige det første, der kom til at tænke på, da han hørte visse sætninger.

Hvem dater Cameron Boyce 2020?

Brenna D'Amico (@brennadamico) • Instagram-billeder og -videoer.

Blev Dove Cameron og Thomas Doherty slået op?

Jeg gennemgik et meget offentligt brud sidste år, og jeg var et virkelig dårligt sted, som et virkelig, virkelig dårligt sted, sagde Cameron til Entertainment Tonight i mandags, med henvisning til hendes december-splittelse fra Doherty, 26, efter fire års dating. "Opbruddet gjorde mig oprørt," sagde hun.

Anbefalede: