Logo da.boatexistence.com

Er ciao et spansk ord?

Indholdsfortegnelse:

Er ciao et spansk ord?
Er ciao et spansk ord?

Video: Er ciao et spansk ord?

Video: Er ciao et spansk ord?
Video: Marcus & Martinus - Elektrisk (Official Music Video) ft. Katastrofe 2024, Kan
Anonim

Ciao (/ˈtʃaʊ/; italiensk udtale: [ˈtʃaːo]) er en uformel hilsen på det italienske sprog, der bruges til både "hej" og "farvel" Oprindeligt fra det venetianske sprog, er det kommet ind i engelsk og mange andre sprogs ordforråd rundt om i verden.

Betyder ciao på spansk?

- På italiensk betyder "ciao" både "hej" og "farvel" Ordet, som importeret af andre sprog, inklusive spansk, betyder kun "farvel". … - Det er mere norm alt i nogle spansktalende lande end i andre. - Du kan også høre den diminutive version: "chaíto ".

Hvor kommer ordet ciao fra?

The Origins of Ciao

Ifølge La Gazzetta Italiana stammer ordet ciao faktisk fra det venetianske dialektord s'ciàvo (slave eller tjener) . Oprindeligt repræsenterede dette udtryk en tjeners almindelige måde at hilse og vise respekt for sin herre på.

Siger latinamerikanere ciao?

Ciao på engelsk bruges også, og ligesom den spanske version betyder det farvel. Chao kan forstås i hele den spansktalende verden, men folk i nogle lande som Argentina og Colombia bruger det oftere.

Er Chao formelt på spansk?

Hasta luego, chao, adios, hasta mañana, og det er stort set det. Dette er formelt. Du bruger det, når du vil sige farvel til en, du måske snart vil se (eller ej), men du er ikke sikker på hvornår.

Anbefalede: