Logo da.boatexistence.com

Hvem er milo på gh?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er milo på gh?
Hvem er milo på gh?

Video: Hvem er milo på gh?

Video: Hvem er milo på gh?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Milo Giambetti er en fiktiv karakter på ABC-sæbeoperaen General Hospital i dagtimerne. Han er søn af pøbelboss, Maximus Giambetti og den yngre halvbror til Max Giambetti. Han er blevet portrætteret af skuespilleren Drew Cheetwood siden karakterens debut i 2006.

Hvad skete der med Milo på General Hospital?

Efter flere år at have arbejdet for Sonny, sagde Milo op for at arbejde som fitnesschef ved Lucy og Lauras relancering af Deception. Men da det aldrig skete, fandt han sig selv i at skrabe forbi og tage et job som pizzabud.

Hvem er den nye fyr på General Hospital?

Bliv ikke panik, når du ser en ny Nikolas på GENERAL HOSPITAL i afsnittet onsdag den 29. september! Rollen bliver midlertidigt omarbejdet med Adam Huss, der erstatter Marcus Coloma. Selvom detaljerne om, hvorfor den korte omarbejdelse var nødvendig, er ukendte på nuværende tidspunkt, drillede skuespilleren hans kommende optræden på Instagram.

Hvad er helligtrekongers hemmelighed på General Hospital?

Hun fik senere et hjerteanfald efter at have modtaget hans aske og blev fundet i hospitalets omklædningsrum. Heldigvis var lægerne i stand til at redde hendes liv. Da Sabrina Santiago fik et perfekt resultat på sygeplejerskeeksamenen, havde Epiphany mistanke om snyd, men blev overt alt til at lade her tage eksamen igen.

Tabte helligtrekonger på GH sig?

General Hospital-stjernen Sonya Eddy så mærkbart slankere ud under sin optræden som Epiphany Johnson i udsendelsen i går - og det viser sig, at hun smed en enorm vægt i år!

Anbefalede: