Logo da.boatexistence.com

Kan mødre plantes?

Indholdsfortegnelse:

Kan mødre plantes?
Kan mødre plantes?

Video: Kan mødre plantes?

Video: Kan mødre plantes?
Video: GTA 5 - Peyote Plants Location Guide (Play as an Animal) 2024, Kan
Anonim

Bedste tidspunkt at plante mødre Mums kan føjes til haver senere på året, men blomsterne vil blive mere etablerede, hvis de får tilstrækkelig tid til at vokse før efteråret. tidligt til midten af foråret er det bedste tidspunkt at plante mødre på.

Kommer mødre tilbage år efter år?

Overvintrende mødre – hvordan man vinterklarer mødre

Fordi folk ofte tror, at mødre (formelt kaldet krysantemum) i bedste fald er en kræsen staude, behandler mange gartnere dem som enårige, men dette behøver ikke at være sagen. Med bare lidt vinterpleje til mødre kan disse efterårsskønheder komme tilbage år efter år.

Kan pottemums plantes?

Teknisk kan de dog plantes i din have når som helst før efterårets første frostDet betyder, at du kan prøve at fjerne mødrene fra din krukke og plante dem i jorden om efteråret. … Plant dem i samme dybde, som de var i potten, og vand dem grundigt efter plantning.

Kan du plante dine efterårsmødre?

Hvis du bruger en mor som staude, plant i det tidlige forår eller i efteråret mindst seks uger før den første dræbende frost Hvis du bruger krysantemum for at få et glimt af efterårsfarve til at booste din sensæsonhave, plant dem, når de blomstrer senere på sommeren eller det tidlige efterår, og behandle dem som enårige.

Kan alle mødre plantes i jorden?

Jord: Mens mødre trives i stort set enhver jordtype, har de gavn af generøse portioner af hjemmelavet kompost. Grav i en spadefuld ved plantning og topdress med mere. Jord skal dog være godt drænet, ellers rådner planterne.

Anbefalede: