Logo da.boatexistence.com

Kan du bære et ur med manchetknapper?

Indholdsfortegnelse:

Kan du bære et ur med manchetknapper?
Kan du bære et ur med manchetknapper?

Video: Kan du bære et ur med manchetknapper?

Video: Kan du bære et ur med manchetknapper?
Video: Klarlund. Specialisternes verden 2024, Kan
Anonim

Uret skal matche hardwaren på dine manchetknapper og nitter Med andre ord, hvis dine manchetknapper har en gul guldkant og bagside, kan du bære et gult guldur, forudsat at det er underspillet. Du kan også matche dit urs metal med andet metal på dig, f.eks. eventuelle ringe, du bærer, dine briller osv.

Skal manchetknapper matche uret?

Manchetknapper sidder tæt på dit ur og ser bedst ud, når metallerne er de samme. Det er også visuelt vigtigt, at manchetknapper matcher din bindestang eller klips. … Bekymre dig mere om farve end metaller.

Er det OK at bære manchetknapper uden jakkesæt?

Manchetknapper kan være gode, og de kan bestemt bruges uden en jakke. … Men jeg tror ikke, at manchetknapper vil se godt ud, hvis du er iført afslappede bukser eller sneakers eller Timberlands. Du skal stadig se klædelig ud, selvom du ikke er i jakke og slips.

Kan manchetknapper bæres afslappet?

Manchetknapper er ikke kun geniale til at pynte på et afslappet outfit, det er også manchetarmbånd. Uanset om du foretrækker kobber, sølv, guld eller en kombination af alle tre, kan det at kombinere dine manchetknapper med dit armbånd tilføje interesse til din afslappede garderobe.

Hvad skal dit ur matche?

Du bør starte med at matche dit bælte med dine sko Så match dit ur med begge. Et sort urbånd skal bæres med sorte sko og bælte; et brunt bånd med brunt bælte og sko. Urremmen behøver ikke at have nøjagtig samme farve som dette tilbehør, men skal have en lignende tone (lys vs medium vs. mørk).

Anbefalede: