Logo da.boatexistence.com

Kan du bære chukkas med shorts?

Indholdsfortegnelse:

Kan du bære chukkas med shorts?
Kan du bære chukkas med shorts?

Video: Kan du bære chukkas med shorts?

Video: Kan du bære chukkas med shorts?
Video: Где купить лучшую одежду в Бангкоке | Самые дешевые кру... 2024, Kan
Anonim

Chukka er den perfekte sko, når du ikke kan vælge mellem klædelig eller afslappet sko, der ligger tæt på stedet mellem arbejde støvle og dress-sko. Fordi den skræver over den fine linje mellem shorts og slacks, er det svært at lande på den rigtige chukka. …

Er det OK at bære chukka-støvler om sommeren?

Chukka-støvler er en af de mest tilpasningsdygtige fodtøjsmuligheder til sommeren, de er et godt alternativ til sneakers uden indelukket som en dress-sko. De skaber den perfekte balance mellem smart og afslappet, og kan helt sikkert klædes ned.

Er det OK at bære støvler med shorts?

For at opsummere vil ankellange støvler med shorts give et moderne, strømlinet touch til dit forretningslook; Chukka eller Desert støvler vil give dig et hyggeligt, behageligt look; og et par snørestøvler vil se alsidige ud med shorts. Shorts og støvler kan virke som en mærkelig forening, men det kan fungere.

Kan du bære chukkas afslappet?

Mens alle typer chukka'er ligger mere i den afslappede ende af fodtøjsspektret, kan disse alsidige støvler let klædes både op og ned … De forbliver velegnede, når du rejser dig lidt højere end business casual og kan bæres med kaki og en sportsfrakke eller blazer.

Kan jeg bære ørkenstøvler med shorts?

Ved afslappede lejligheder

Om sommeren kan du også bære ørkenstøvler med shorts. … Bær din med denimshorts og en oversized t-shirt, eller hvis du har lyst til at gøre et statement med farvet fodtøj, så sæt et dybblå par ørkenstøvler sammen med neutrale shorts for en sjov men nedtonet udseende.

Anbefalede: