Logo da.boatexistence.com

Kan du bære strømpebukser med culotte?

Indholdsfortegnelse:

Kan du bære strømpebukser med culotte?
Kan du bære strømpebukser med culotte?

Video: Kan du bære strømpebukser med culotte?

Video: Kan du bære strømpebukser med culotte?
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2024, Kan
Anonim

Du kan bære culottes med strømpebukser Og du kan også bære en lang frakke med dem. Du kan også blive monokromatisk. Hvis du har sorte culottes, kan du bære gennemsigtige (brune) eller sorte strømpebukser indeni dem.

Hvad har du på under culottes?

Med A Sweater, Halstørklæde Og Strømper Næste gang, prøv et par formelle culottebukser og bær det sammen med en elegant blå sweater, et tørklæde og også strømper, hvis du kan trække den af.

Hvad har du på med culotte om vinteren?

Hvis du bærer culotte i en neutral farve, så prøv at parre dem med vintervenlige ikke-neutrale farver, såsom dybe juveltoner. Prøv for eksempel en mørk blågrøn top med brune culotte. Alternativt kan du parre ikke-neutrale culottes med en neutral top. Du kan f.eks. parre en grå skjorte med røde eller bordeauxrøde culottes.

Er culottes stadig på mode 2021?

2. Forår 2021 Trend: Culottes. I foråret 2020 tog vi et besøg tilbage til Bermuda-shorts, men vi kan godt lide, hvordan designere løbende udvikler buksekanten, efterhånden som årstiderne skifter. Culottes er længere, løsere og passer særligt godt til foråret.

Hvilke toppe ser godt ud med culottes?

Tricket til at bære culotte er at vælge den rigtige top; så behandle dem som alle gamle bukser. Du vil have en tilpasset skjorte, der er beskåret, eller som du kan putte i for at balancere den bredere silhuet af bukserne.

Anbefalede: