Logo da.boatexistence.com

Hvornår er der brug for ballistik på et gerningssted?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår er der brug for ballistik på et gerningssted?
Hvornår er der brug for ballistik på et gerningssted?

Video: Hvornår er der brug for ballistik på et gerningssted?

Video: Hvornår er der brug for ballistik på et gerningssted?
Video: Bilcamping i regn på bjerg - Tagtelt - Hund 2024, Kan
Anonim

Når et våben, der er mistænkt for at være brugt til en forbrydelse, genfindes, sammenligner en ballistisk ekspert striberne fra en test-affyret kugle med striberne på kuglen, der er fundet fra gerningsstedet for at se, om de matcher.

Hvad kan retsmedicinsk ballistik bruges til?

Variationer i disse striber giver eksperter mulighed for at bestemme, hvilken type pistol kuglen blev affyret fra. … En anden faktor, der skal tages i betragtning, er kuglepåvirkningen. Hvis kuglen har ramt menneskeknogler eller en hård genstand, ændres dens form radik alt. Ofte bruges affyringstest udført af retsmedicinere til sammenligning.

Hvordan bruges ballistik til at opklare en forbrydelse?

Retsmedicinsk ballistik involverer undersøgelse af bevismateriale fra skydevåben, der kan være blevet brugt i en forbrydelse … Hvis efterforskere finder kugler fra et gerningssted, kan retsmedicinere prøveskyde en mistænkts pistol, og sammenlign derefter mærkerne på gerningsstedets kugle med mærkerne på den prøveskydende kugle.

Hvad er formålet med ballistik?

Ballistics er det mekaniske felt, der beskæftiger sig med projektilers affyring, flyveadfærd og virkningerne af anslag, især ammunition med afstandsvåben såsom kugler, ustyrede bomber, raketter eller lignende; videnskaben eller kunsten at designe og accelerere projektiler for at opnå en ønsket ydeevne.

Hvem bruger ballistik?

Skydevåbeneksaminator Karrierebeskrivelse og uddannelseskrav. En ballistisk ekspert (også ofte omt alt som en retsmedicinsk ballistisk ekspert eller en skydevåbenundersøger) er en retsmedicinsk specialist, der er ansvarlig for at indsamle og analysere ballistisk-relateret bevismateriale, som omfatter skydevåben og ammunition.

Anbefalede: