Logo da.boatexistence.com

Var knockout-byen gratis?

Indholdsfortegnelse:

Var knockout-byen gratis?
Var knockout-byen gratis?

Video: Var knockout-byen gratis?

Video: Var knockout-byen gratis?
Video: ⚡️ НОВАЯ ХАЛЯВА на MYCSGO - ЛУТАЕМ КРУТЫЕ БОНУСЫ | Бесплатные Скины CS GO | Сайты с Халявой КС ГО 2024, Kan
Anonim

Knockout City fra EA, et multiplayer-dodgeball-spil, der blev lanceret for nylig, er nu gratis at starte ved at spille på PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC og Nintendo Kontakt. … Og til spillets promovering har udvikleren annonceret, at spillet vil være gratis at spille, indtil spillerne når niveau 25.

Hvordan får du Knockout City gratis?

Block Party er forbi, men nye spillere til Knockout City kan stadig begynde at slås gratis! Fra denne uge kan du downloade Knockout City og spille gratis indtil du niveauer din "Street Rank" til niveau 25 Det burde give dig nok spilletid til at beslutte, om du vil bruge penge på spillet.

Hvor længe vil Knockout City være gratis?

EA har netop udgivet sit kaotiske og sjove nye multiplayer-dodgeball-spil, Knockout City, den 21. maj, og havde til lanceringen sammensat en særlig kampagne: hele spillet ville være gratis at spille indtil 30. maj, hvorefter du kunne betale $19,99 på den platform, du ønsker, hvis du ville fortsætte med at spille.

Er Knockout City gratis på PS5?

Knockout City fra EA, et multiplayer-dodgeball-spil, der blev lanceret for nylig, er nu gratis til at begynde at spille på PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC og Nintendo Kontakt. … Knockout City er også inkluderet i EA Play eller Xbox Game Ultimate-abonnementet.

Betales Knockout City for at vinde?

Mens der ikke er nogen pay-to-win-mekanik i -øjeblikket, er det svært ikke at se på in-game-butikken for spillertilpasninger som en kynisk måde at få penge fra spillere. Valuta i spillet tildeles ret generøst (i hvert fald tidligt i hvert fald), men ganske rigtigt er der også ekstra penge at købe for penge fra den virkelige verden.

Anbefalede: