Logo da.boatexistence.com

Hvad er vejen til orkanen Paulette?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er vejen til orkanen Paulette?
Hvad er vejen til orkanen Paulette?

Video: Hvad er vejen til orkanen Paulette?

Video: Hvad er vejen til orkanen Paulette?
Video: Bøffeljægerne (1933) Randolph Scott & Buster Crabbe | FARVET westernfilm 2024, Kan
Anonim

Orkanen Paulette var en langlivet kategori 2-atlantisk orkan, som blev den første til at gå i land i Bermuda, siden orkanen Gonzalo gjorde det i 2014.

Hvilken vej tager orkanen Paulette?

Fra kl. 22.00 CDT Lørdag var orkanen Paulette lokaliseret 385 miles sydøst for Bermuda og bevægede sig vest-nordvest med 14 mph. Paulette blev en orkan sent lørdag og er på vej i retning af Bermuda. Paulette havde en vind på 75 mph, hvilket gjorde den til en kategori 1-orkan.

Hvad skete der med stormen Paulette?

orkanen Paulette vandt i land i Bermuda som en kategori 1 og styrket til en kategori 2 over øen den 14. september. Ikke længere efter, at den ramte Bermuda, nåede stormen kategori to-status. … Det blev nedgraderet til et post-tropisk lavtrykssystem, som norm alt er enden på de fleste storme, men det er 2020.

Vil der være flere orkaner i 2020?

I de nye udsigter forudsiger NOAA, at sæsonen vil se 15 til 21 navngivne storme sammenlignet med de 13 til 20 storme, der er forudsagt i maj. Af disse vil syv til 10 sandsynligvis nå orkanstyrke, hvorimod forudsigelsen i maj anslog seks til 10 orkaner.

Hvad er zombie-orkanen?

Fænomenet er blevet brugt i vejrrapportering til at beskrive en storm, der degenererer fra tropisk stormstatus til ekstratropisk og derefter tilbage til en tropisk storm Selvom det ikke er ualmindeligt, gør zombiestorme' sker ikke hver sæson, men udtrykket skabte overskrifter under toppen af sidste års atlantiske orkansæson.

Anbefalede: