Logo da.boatexistence.com

Var polly og jason i samme klasse?

Indholdsfortegnelse:

Var polly og jason i samme klasse?
Var polly og jason i samme klasse?

Video: Var polly og jason i samme klasse?

Video: Var polly og jason i samme klasse?
Video: Jason and Story about Police Car 2024, Kan
Anonim

I det første afsnit af "Riverdale" diskuterer Veronica, Archie og Betty, hvordan de alle er ved at være andenårsstuderende på Riverdale High. … Senere finder seerne ud af, at Cheryls forsvundne tvillingbror Jason er i samme klasse som Bettys storesøster, Polly.

Er Polly og Jason i samme klasse?

Polly og Jason gik i samme klasse, de datede. Men Cheryl og Betty går i samme klasse. Så hvordan er Polly i klasse over Betty og Cheryl, men Jason er Cheryls tvilling, og Jason er i klasse over dem. De lavede en fejl.

Er Jason og Polly i familie?

De blev forelskede, til det punkt, hvor de to var villige til at stikke af sammen efter den glædelige nyhed om Pollys graviditet, selvom dette aldrig skete på grund af Jasons alt for tidlige død. Det blev senere afsløret, at de faktisk var tredjefætre.

Hvad gjorde Jason ved Polly?

Hvad gjorde Jason ved Polly på Riverdale? I de første par afsnit af sæsonen blev vi forledt til at tro, at Jason var en kvindelig idiot, der brugte Polly og derefter ødelagde hendes hoved, hvilket forårsagede et sammenbrud, der førte til, at hun blev fængslet i en mental tilstand. hospital.

Hvordan har Cheryl og Jason tvillinger?

Jason og Cheryl var tvillinger født af Clifford og Penelope Blossom. De voksede op i Riverdale og tilbragte hele deres liv sammen, aldrig adskilt.

Anbefalede: