Logo da.boatexistence.com

Har datavisualiseringsværktøj?

Indholdsfortegnelse:

Har datavisualiseringsværktøj?
Har datavisualiseringsværktøj?

Video: Har datavisualiseringsværktøj?

Video: Har datavisualiseringsværktøj?
Video: Top useful website for data visualization 2024, Juli
Anonim

Et datavisualiseringsværktøj er en form for software, der er designet til at visualisere data Hvert værktøjs muligheder varierer, men på deres mest grundlæggende giver de dig mulighed for at indtaste et datasæt og visuelt manipulere det. De fleste, men ikke alle, kommer med indbyggede skabeloner, som du kan bruge til at generere grundlæggende visualiseringer.

Hvilket værktøj bruges til datavisualisering?

De bedste datavisualiseringsværktøjer omfatter Google Charts, Tableau, Grafana, Chartist. js, FusionCharts, Datawrapper, Infogram, ChartBlocks og D3. js. De bedste værktøjer tilbyder en række forskellige visualiseringsstile, er nemme at bruge og kan håndtere store datasæt.

Hvad er datavisualiseringssoftware?

Datavisualiseringssoftware kommunikere information klart og effektivt via statistisk grafik, plot og informationsgrafikVisualisering hjælper brugere med at analysere og ræsonnere om data ved hjælp af prikker, linjer eller søjler og gør komplekse data mere tilgængelige, forståelige og brugbare.

Er Excel et datavisualiseringsværktøj?

Excel er først og fremmest et regnearksværktøj. Og selvom den har nogle datavisualiseringsfunktioner, er de meget begrænsede sammenlignet med moderne datavisualiseringssoftware som Sigma.

Hvad er det nemmeste datavisualiseringsværktøj at bruge?

Forbindelse og kommunikation: Insi-principper…

  1. Tableau offentlig. Tableau Public anses af mange for at være den gigantiske datavisualisering, og det er let at se hvorfor. …
  2. Google-diagrammer. …
  3. D3 (datadrevne dokumenter) …
  4. RAW. …
  5. Fusion-tabeller. …
  6. Visualisere gratis. …
  7. Infogr.am. …
  8. Piktochart.

Anbefalede: