Logo da.boatexistence.com

Hvad er fremmede ting vurderet?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er fremmede ting vurderet?
Hvad er fremmede ting vurderet?

Video: Hvad er fremmede ting vurderet?

Video: Hvad er fremmede ting vurderet?
Video: Betaler Fremmede For At Gøre Dumme Ting 2024, April
Anonim

Stranger Things har en TV-14-bedømmelse, hvilket betyder, at noget af indholdet muligvis ikke er egnet til børn under 14 år. Første sæson af Stranger Things er bestemt mindre foruroligende end anden og tredje sæson.

Er Stranger Things passende for en 12-årig?

Stranger Things er et must-see for alle! Men IKKE for små børn, bedst til ældre tweens, teenagere og voksne! … Og en masse 80'er filmreferencer, som et barn nok burde kende, som for eksempel Ghostbusters, og voksne vil elske 80'er-temaet.

Er Stranger Things okay for en 9-årig?

Stranger Things er måske en uhyggelig, lidt voldelig og intens sci-fi-serie om et farligt væsen, der forgriber sig på børn, men i hjertet af det hele er det et show om mod og venskab, som er sjovt at se. Når det er sagt, er det helt klart en for et teenagepublikum, inklusive modne tweens.

Kan min 10-årige se Stranger Things?

Jeg elsker dette tv-program, og jeg synes, det er fint for børn over 11 år med en voksen.

Hvad er Stranger Things aldersvurdering?

Stranger Things er bedømt som TV-14 på Netflix, så det er beregnet til et publikum bestående af teenagere og voksne. Da showet er et sci-fi-gyserdrama, kan seerne forvente intense scener, der involverer emner som eksperimentering, grotesk udseende skabninger, mord, død og vold.

Anbefalede: