Logo da.boatexistence.com

Hvad er forskellen mellem terrasse og altan?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er forskellen mellem terrasse og altan?
Hvad er forskellen mellem terrasse og altan?

Video: Hvad er forskellen mellem terrasse og altan?

Video: Hvad er forskellen mellem terrasse og altan?
Video: Forskellen mellem Solamagics produktlinjer 2024, Kan
Anonim

En terrasse er et åbent rum, der kan knyttes til eller frigøres til en bygning. I modsætning hertil er altaner små forhøjede platforme, der er fastgjort til et givet rum i huset. Mens en terrasse kan have flere adgangspunkter, er en balkon typisk kun tilgængelig gennem rummet.

Er altan og terrasse det samme?

Terrasser er bygget på egen hånd fra jorden eller skabt på tage af en bygning. Altaner skal være knyttet til siden af en bygning. Altanerne er små i størrelse og har minimal anvendelse. Terrasser er større og kan bruges på mange måder, herunder haver, underholdningssteder og restauranter.

Hvilken er den største terrasse eller balkon?

Lad os finde ud af det. En terrasse er et hævet, fladt, åbent rum, der enten kan være knyttet til en bygning eller fritstående. Den er norm alt større end en balkon og er tilgængelig via flere indgangssteder. … Og i modsætning til terrasser, som kan være i jordhøjde (men stadig hævede), er altaner altid på anden etage eller derover.

Hvad er et terrasseområde?

En terrasse er et eksternt, hævet, åbent, fladt område i enten et landskab (såsom en park eller have) nær en bygning eller som en tagterrasse på en fladt tag.

Hvad er forskellen mellem terrasse og terrasse?

Som navneord er forskellen mellem terrasse og terrasse, at terrasse er en platform, der strækker sig udad fra en bygning, mens terrassen er et asf alteret udendørsområde, der støder op til et hus, bruges til spisning eller rekreation.

Anbefalede: